Kemkens Groep Installatie Oosterhout

Assistent Installatiemonteur BBL-opleiding

Heb jij een passie voor techniek en zie jij de combinatie werken en leren wel zitten? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou, waarbij je klaargestoomd wordt voor het echte werk en jezelf uiteindelijk installatiemonteur mag noemen.

Wat ga je voor ons betekenen? 

Samen met één van onze ervaren installatiemonteurs vorm je een team. Jij leert het vak op de werkvloer! Vier dagen in de week zijn jullie op pad van klus naar klus. Geen dag is hetzelfde. Je komt bij onze klanten en assisteert de installatiemonteur bij het installeren van de nieuwe verwarmingsinstallatie, zodat zij weer kunnen genieten van een comfortabel binnenklimaat. Hierbij kun je denken aan het aanleggen van leidingwerk en het op de juiste wijze en volgens voorschriften installeren van het toestel. Daarnaast ga je één dag in de week naar school om daar nog meer over het vak te leren.

Wij zien graag dat je:

 • in ieder geval je vmbo hebt doorlopen;
 • geinteresseerd bent in de techniek;
 • in het bezit bent van een VCA-certificaat of bereid bent om deze te halen;
 • gezellig bent en een goed gevoel voor humor hebt;
 • klantvriendelijk bent. Jij bent tenslotte het visitekaartje van ons bedrijf.

 

Bij Kemkens... 

Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels al meer dan 750 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.

Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, ventilatie en isolatie.Wij streven ernaar om de beste service dienstverlener te zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers vanuit dezelfde werkwaarden werken; gedreven, samen, aandacht, gezellig en gewoon doen!

Wat kun je van ons verwachten?

 • een prima salaris;
 • je BBL-opleiding wordt door ons betaald;
 • rijbewijs ondersteuning t.w.v. €750,00; 
 • volg je een BBL-opleiding niveau 2,3 of 4 en ga je op een doordeweekse dag naar school, dan krijg je deze dag gewoon doorbetaald;
 • goede begeleiding: je leert de praktijk van een ervaren installatiemonteur en een praktijkbegeleider. Ook krijg je begeleiding in onze eigen vakleerschool InstallOne in Oss; 
 • gezellige vrijdagmiddagborrels en personeelsfeesten;
 • veel vrije tijd! Je krijgt jaarlijks op fulltime basis 38 vrije dagen (25 dagen en 13 adv-dagen).

Wij vinden het ook erg belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Daarom zijn er vanuit de functie Assistent Installatiemonteur mooie kansen om jezelf te ontwikkelen naar een ervaren installatiemonteur. Of naar een andere mooie functie binnen Kemkens, want ook die mogelijkheden zijn er!

Kom jij bij ons werken?

Enthousiast? Solliciteer direct via de sollicitatie-button en wordt onze nieuwe Assistent Installatiemonteur W. Heb je nog vragen? Geen probleem. Stel ze gerust aan Dave Ligtvoet (vestigingsleider Kemkens Oosterhout) via 06 82 80 56 26 of via dave.ligtvoet@kemkens.nl. 

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Locatie:

Rotterdam

Contactpersonen:

Dave Ligtvoet

Kantooradres:

Merwedestraat 58 5347KW Oss

Locatie: