Kemkens

Servicemonteur Utiliteit

Wil jij ervoor zorgen dat onze klanten een energiezuinige, veilige en goed onderhouden cv-installatie hebben? En is geen storing te moeilijk voor jou? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor de regio Eindhoven/Helmond zijn wij op zoek naar een ervaren servicemonteur. 

Wat ga je voor ons betekenen? 

Als servicemonteur ga je zelfstandig op pad met je serviceauto. Jij bent dagelijks onderweg van klus naar klus. Je bent verantwoordelijk voor het totale onderhoud en beheer van technische installaties en gebouwen. Hierbij kun je denken aan appartementencomplexen. Jij houdt je bezig met preventief en correctief onderhoud aan gecompliceerde stooktechnische-, regeltechnische-, koeltechnische,-klimaat en sanitaire installaties. Met jouw achtergrond en kennis weet je alle werkzaamheden goed en veilig uit te voeren.

Jij kunt jezelf omschrijven als iemand die;

 • bij voorkeur een technische vooropleiding of bereid deze te volgen;
 • technisch inzicht of beschikt over relevante werkervaring binnen het vakgebied;
 • kennis hebt of wil ontwikkelen op het gebied van technische W-installaties;
 • rijbewijs B hebt;
 • de Nederlandse taal goed beheerst;
 • servicegericht, klantvriendelijk en vooral enthousiast bent. Jij bent het visitekaartje richting onze klanten!

Bij Kemkens... 

Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels al meer dan 750 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.

Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, ventilatie en isolatie.Wij streven ernaar om de beste service dienstverlener te zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers vanuit dezelfde werkwaarden werken; gedreven, samen, aandacht, gezellig en gewoon doen!

Bij ons kun je rekenen op:

 • een fulltime baan met een goed salaris en uitzicht op een vast contract;
 • een bus waarmee je op pad gaat naar onze klanten;
 • goed gereedschap, want dat is het halve werk;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen in de nieuwe technieken, wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kan halen;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels en goede personeelsfeesten;
 • veel vrije tijd! Je krijgt jaarlijks op fulltime basis 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 adv-dagen).

Kom jij bij ons werken?

Enthousiast? Solliciteer direct via de sollicitatie-button en wordt onze nieuwe Servicemonteur Utiliteit. Heb je nog vragen?
Geen probleem. Stel ze gerust aan Antwan van Dorst via 06 57 31 26 12 of via antwan.van.dorst@kemkens.nl.

Vacature delen op:

Werkuren:

Fulltime

Locatie:

Regio Eindhoven / Helmond

Contactpersonen:

Antwan van Dorst

Kantooradres:

Merwedestraat 58 5347KW Oss

Locatie: