Kemkens

Sales Medewerker binnendienst

Vind jij het leuk om in een korte tijd een band te creëren met klanten en hen te voorzien van het juiste advies? En ben jij een echte verkoper? Dan ben jij de Salesmedewerker binnendienst die wij zoeken!

Sales Medewerker binnendienst - 28 uur tot 40 uur

Als Sales Medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de totale verkoop/verhuur van onze (duurzame) energieproducten (zonnepanelen, warmtepompen, cv-ketels, airco’s en ventilatie) binnen het particuliere segment in de regio’s Brabant, Zuid-Gelderland en Zeeland.

Jouw werkdag start om 07.45 uur. De dag begint met een praatje met je collega’s en iets te drinken, zodat jij fris aan de slag kan gaan. Je start je computer op en checkt je mail en WhatsApp om te kijken of er reacties van klanten zijn binnengekomen. Je neemt even de tijd om deze berichten te beantwoorden.

Vervolgens ga je aan de slag met de nieuwe aanvragen die zijn binnengekomen via de verschillende lead kanalen, waaronder onze eigen monteurs. Iedere collega krijgt hetzelfde aantal kwalitatieve leads, zodat iedereen gelijke kansen heeft voor het behalen van je targets. Koude acquisitie is dus geen onderdeel van je functie. Deze leads benader je telefonisch. Wordt er niet opgenomen, dat stuur je de klant een WhatsApp berichtje of een mailtje, om alvast in contact te komen. De klant zo snel en goed mogelijk helpen is namelijk de sleutel tot succes!  

Je achterhaalt wat de behoefte is van de klant, voorziet hen van het juiste advies en zet de vervolg acties uit. Deze acties bestaan uit; het maken van een online offerte of het aansturen van een buitendienst adviseur die langs gaat bij de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de online offerte en maakt een vervolg afspraak met de klant om de offerte telefonisch te bespreken. Met als doel: het binnenhalen van de order. Heb je de order binnen? Dan geeft je dat een kick! Je zet deze door naar de operationele afdelingen binnen onze vestigingen. Heeft de operationele afdeling nog vragen, dan schakelen zij met jou. Jij bent dus ook het aanspreekpunt voor de operationele afdelingen binnen Kemkens. In de middag is het tijd om aan de slag te gaan met je lopende klanten. Jouw advies en opvolging maakt voor de klant het verschil. Aan het eind van de dag maak je de balans op en is het tijd voor ontspanning.

Jij kunt jezelf omschrijven als iemand die;

 • beschikt over goed commercieel inzicht;
 • snel kan schakelen, goed luistert naar de wensen van de klant en denkt in mogelijkheden;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft naar de klant;
 • hands-on mentaliteit heeft;
 • minimaal mbo niveau 3 werk- en denkniveau heeft;
 • handig is met diverse software programma’s;
 • openstaat voor het ontwikkelen van kennis op het technische vlak;
 • flexibel en klantgericht is.

Bij Kemkens

Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels al meer dan 750 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.

Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, ventilatie en isolatie. Wij streven ernaar om de beste service dienstverlener te zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers vanuit dezelfde werkwaarden werken; gedreven, samen, aandacht, gezellig en gewoon doen!

Bij ons kun je rekenen op:

 • veel vrije tijd! Je krijgt op fulltime basis 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 adv-dagen);
 • een goed salaris;
 • een buddy die jou helpt je commercieel te ontwikkelen;
 • goede begeleiding om zo meer technische kennis te vergaren;
 • doorgroeimogelijkheden;
 • uitzicht op een vast contract;
 • we zoeken iemand die het liefst fulltime beschikbaar is, maar we nodigen kandidaten die minimaal 28 uur beschikbaar zijn ook van harte uit om te reageren;
 • een informele werksfeer met gezellige collega’s en vrijdagmiddagborrels;
 • bedrijfsfitness en vers fruit op het werk.

Kom jij bij ons werken?

Enthousiast? Daar worden wij blij van. Solliciteer direct via de sollicitatie-button en wordt onze nieuwe Sales Medewerker Binnendienst. Heb je nog vragen? Geen probleem. Stel ze gerust aan Peet Ceelen (verkoopleider) via peet.ceelen@kemkens.nl.

Vacature delen op:

Locatie:

Oss

Contactpersonen:

Peet Ceelen

Kantooradres:

Merwedestraat 58 5347KW Oss

Locatie: