Kemkens

Onderhoudsmonteur

Wil jij ervoor zorgen dat onze klanten een energiezuinige, veilige en goed onderhouden cv-installatie hebben? En is geen storing te moeilijk voor jou? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor de regio Tiel/Geldermalsen zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur of een leerling monteur.

Wat ga je voor ons betekenen? 

Mensen helpen, dat doe je graag. Jij bent dagelijks onderweg van klus naar klus. Via je device weet je waar je naartoe moet voor onderhoud of een storing. Met jouw achtergrond en kennis weet je alle werkzaamheden goed en veilig uit te voeren. Je denkt logisch na bij het oplossen van storingen en zorgt ervoor dat alles weer werkt zoals het moet. Ook signaleer je wanneer een installatie mogelijk aan vervanging toe is. Dit doe je allemaal met een glimlach, want jij bent het visitekaartje van ons bedrijf. Tot slot vind je het interessant om nieuwe dingen te leren. Zo blijf je helemaal bij in jouw vak als onderhoudsmonteur.

Wat vragen we van jou?

We zien we graag dat je:

 • graag in de techniek wilt werken;
 • gemotiveerd bent om nog te gaan leren op onze eigen praktijkschool en een opleiding wilt volgen op het ROC;
 • een goede inzet hebt (er is geen vereiste qua diploma's);
 • in het bezit bent van rijbewijs B;
 • de Nederlandse taal goed beheerst;
 • een klantgerichte instelling hebt.

Bij Kemkens... 

Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels al meer dan 750 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.

Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, ventilatie en isolatie.Wij streven ernaar om de beste service dienstverlener te zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers vanuit dezelfde werkwaarden werken; gedreven, samen, aandacht, gezellig en gewoon doen!

Bij ons kun je rekenen op:

 • een fulltime baan met een goed salaris en uitzicht op een vast contract;
 • een bus waarmee je op pad gaat naar onze klanten;
 • goed gereedschap, want dat is het halve werk;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen in de nieuwe technieken, wij vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kan halen;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels en goede personeelsfeesten;
 • veel vrije tijd! Je krijgt jaarlijks op fulltime basis 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 adv-dagen).

Kom jij bij ons werken?

Enthousiast? Solliciteer direct via de sollicitatie-button en wordt onze nieuwe Onderhoudsmonteur. Heb je nog vragen? Geen probleem. Stel ze gerust aan Rob Cromberge via rob.cromberge@kemkens.nl.

Vacature delen op:

Locatie:

Regio Tiel /Geldermalsen

Contactpersonen:

Rob Cromberge

Kantooradres:

Merwedestraat 58 5347KW Oss

Locatie: