Kemkens

Planner

Zie jij het als een uitdaging om iedere dag meerdere puzzelstukken in elkaar te laten vallen op de meest efficiënte manier? Haal jij energie uit wisselende contacten tussen de monteurs en de klanten? Ga dan bij ons aan de slag als planner op de afdeling Utiliteit.

Jouw werkzaamheden

De planning is het kloppend hart van de afdeling utiliteit. Als planner heb je een veelzijdige rol. Jij houdt je bezig met het inplannen van servicemonteurs t.b.v. storingen, reparaties en servicewerkzaamheden. Je beoordeelt klachten en meldingen van opdrachtgevers, terugkoppelingen van monteurs en zorgt voor de juiste opvolging. Je werkt nauw samen met de contractbeheerders en projectleiders. Samen zorg je ervoor dat de preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden volgens contract worden uitgevoerd. 

Je kunt jezelf omschrijven als iemand die;

 • stevig in zijn/haar schoenen staat;
 • overzicht weet te houden in stressvolle situaties;
 • accuraat is en gestructureerd werkt;
 • het belang van interne informatievoorziening en administratieve afhandeling begrijpt;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • beschikt over mbo werk- en denkniveau en bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring heeft binnen de installatietechniek.

Bij Kemkens

Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels al meer dan 750 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.

Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, ventilatie en isolatie. Wij streven ernaar om de beste service dienstverlener te zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers vanuit dezelfde werkwaarden werken; gedreven, samen, aandacht, gezellig en gewoon doen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een fulltime baan met een goed salaris;
 • Doorgroeimogelijkheden en veel ruimte om een cursus of opleiding te volgen;
 • Je krijgt op fulltime basis 38 vrije dagen (25 vakantiedagen en 13 adv-dagen);
 • Leuke collega’s en een informele werksfeer;
 • Bedrijfsfitnessregeling en vers fruit op het werk.

 

Kom jij bij ons werken?

Enthousiast? Solliciteer direct via de sollicitatie-button en wordt onze nieuwe Planner. Heb je nog vragen? Geen probleem. Stel ze gerust aan Antwan van Dorst via antwan.van.dorst@kemkens.nl of 06 57 31 26 12.

Vacature delen op:

Locatie:

Oss

Contactpersonen:

Antwan van Dorst

Kantooradres:

Merwedestraat 58 5347KW Oss

Locatie: