Kemkens Groep

Installatiemonteur E

Wij zijn, vanuit onze vestiging Oss, voor de regio Oss in een straal van 80 km op zoek naar een installatiemonteur E.

Jouw werkzaamheden 

Als installatiemonteur E maak je deel uit van een team van monteurs, waarbij het zwaartepunt ligt op het installeren van elektrotechnische installaties in renovatieprojecten en bij particulieren. Je voert werkzaamheden uit aan installaties in bestaande woningen bij woningcorporaties en particulieren. Je zorgt ervoor dat onze klanten altijd verzekerd zijn van een goed werkende installatie. Je bent een allround vakman die een zelfstandige en afwisselende werkkring zoekt en niet terugdeinst voor een stuk verantwoordelijkheid. Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag.

 

Jij kunt jezelf omschrijven als iemand die; 

 • Je hebt een afgeronde opleiding Installatiemonteur elektra niveau 2 of hoger;
 • Je beschikt over 3 jaar werkervaring voor het zelfstandig kunnen uitvoeren van de installatiewerkzaamheden;
 • Je bent bekend met NEN1010 en NEN3140;
 • Je bent in het bezit van een VCA vol of je bent bereid dit certificaat te halen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je hebt een klantvriendelijke, kwaliteitsgerichte en commerciële instelling.

 

Bij Kemkens... 

Werk je in een écht familiebedrijf met inmiddels al meer dan 750 collega’s! Wij zijn opgericht in 1857 en gedurende de jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van warmte en comfort. Cv-ketels, onderhoud, ventilatie, airco’s, warmtepompen, zonnepanelen en isolatie, we hebben het allemaal in huis! We voorzien in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland ruim 600.000 klanten in duurzame energie-oplossingen, zowel particulier als zakelijk. We werken vanuit 6 vestigingen, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Het eerste energieneutrale kantoorpand in Oss.

Maar dat is nog niet alles… Wij zijn één van de vaste servicepartners van Essent. Samen met de andere servicepartners zorgen we voor een landelijke dekking op het gebied van o.a. cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonne-energie, ventilatie en isolatie en elektra. Wij streven ernaar om de beste service dienstverlener te zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers vanuit dezelfde werkwaarden werken; gedreven, samen, aandacht, gezellig en gewoon doen!

Wat kun je van ons verwachten?

 • Werken in een familiebedrijf met een no-nonsense instelling en korte communicatielijnen;
 • Uitzicht op een vaste baan;
 • Een goed salaris, prima gereedschap en een auto en telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. We bieden je regelmatig cursussen en opleidingen aan, waardoor je jezelf kunt specialiseren en ontwikkelen in je vak;
 • Veel vrije tijd! je krijgt 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je fit en vitaal voelt; daarom bieden wij bedrijfsfitness aan en is er elke dag vers fruit!

 

Kom jij bij ons werken?

Enthousiast? Solliciteer direct via de sollicitatie-button en wordt onze nieuwe Installatiemonteur E. Heb je nog vragen?
Geen probleem. Stel ze gerust aan Arthur van der Heijden (Manager Energiediensten) via 06 51 81 67 95 of via arthur.vander.heijden@kemkens.nl.

Vacature delen op:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Contactpersonen:

Arthur van der Heijden

Kantooradres:

Merwedestraat 58 5347KW Oss

Locatie: